شبكــــــــــــــــــــــــــة ابانــــــــــــــــــوب المنـــــــــــــــــــــــــــــــــدره
شاورما صيامى 417168
مرحبا بكم فى شبكة ابانوب المندره
لا نريدك زائر بل صاحب مكان

سجل الان

شاورما صيامى 144497

شبكــــــــــــــــــــــــــة ابانــــــــــــــــــوب المنـــــــــــــــــــــــــــــــــدره
شاورما صيامى 417168
مرحبا بكم فى شبكة ابانوب المندره
لا نريدك زائر بل صاحب مكان

سجل الان

شاورما صيامى 144497

شبكــــــــــــــــــــــــــة ابانــــــــــــــــــوب المنـــــــــــــــــــــــــــــــــدره
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


شبكــــــــــــــــــــــــــــة ابانــــــــــــــــــوب المنـــــــــــــــــــــــــــــــــدره
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 شاورما صيامى

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
admin
Admin
Admin
admin


الابراج الابراج : السرطان عدد المساهمات : 7115
نقاط : 20222
السٌّمعَة : 27
تاريخ التسجيل : 21/08/2009
العمر : 49
الموقع : admin

شاورما صيامى Empty
مُساهمةموضوع: شاورما صيامى   شاورما صيامى Emptyالثلاثاء 27 أكتوبر - 12:08



78


شاورما مشروم

فلفل رومى الوان شرايح – بصل – كرفس – مشروم طازج شرايح – 1 طماطم –

1م خل – 1 م بهارات – زيت زيتون – خبز شامى

الطريفة

نقشر الطماطماية

نشوح فى الزيت البصل والفلفل رومى والمشراوم وشوية زعتر وملح وفلفل

ونتركهم يتشوحوا دقيقتين تلاتة

نفتح الخبز الشامى نصفين ونضع من الشاورما ونلفه كويس

نضع شوية زيت صغيرين قوى فى مقلاية ونحمر الساندوتشات خفيف

وممكن ندخلها الفرن لو انتى عيزاه يتحمص من بره
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://elnehesy.yoo7.com
nona200

nona200


عدد المساهمات : 142
نقاط : 234
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 30/08/2009

شاورما صيامى Empty
مُساهمةموضوع: رد: شاورما صيامى   شاورما صيامى Emptyالأربعاء 4 نوفمبر - 7:04

اله السماء يعطينا النجاح و نحن عبيده نقوم و نبنى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
شاورما صيامى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شبكــــــــــــــــــــــــــة ابانــــــــــــــــــوب المنـــــــــــــــــــــــــــــــــدره :: الاسره و الطفل :: مطبخ المنتدى-
انتقل الى: