شبكــــــــــــــــــــــــــة ابانــــــــــــــــــوب المنـــــــــــــــــــــــــــــــــدره
السمك بالجمبري علي الطريقة الإسكندرانى 417168
مرحبا بكم فى شبكة ابانوب المندره
لا نريدك زائر بل صاحب مكان

سجل الان

السمك بالجمبري علي الطريقة الإسكندرانى 144497

شبكــــــــــــــــــــــــــة ابانــــــــــــــــــوب المنـــــــــــــــــــــــــــــــــدره
السمك بالجمبري علي الطريقة الإسكندرانى 417168
مرحبا بكم فى شبكة ابانوب المندره
لا نريدك زائر بل صاحب مكان

سجل الان

السمك بالجمبري علي الطريقة الإسكندرانى 144497

شبكــــــــــــــــــــــــــة ابانــــــــــــــــــوب المنـــــــــــــــــــــــــــــــــدره
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


شبكــــــــــــــــــــــــــــة ابانــــــــــــــــــوب المنـــــــــــــــــــــــــــــــــدره
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 السمك بالجمبري علي الطريقة الإسكندرانى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
laila adel
Admin
Admin
laila adel


الابراج الابراج : الاسد عدد المساهمات : 3489
نقاط : 8559
السٌّمعَة : 14
تاريخ التسجيل : 06/09/2009
العمر : 27
الموقع : كنيسة الشهيد ابانوب النهيسى بالمندرة

السمك بالجمبري علي الطريقة الإسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: السمك بالجمبري علي الطريقة الإسكندرانى   السمك بالجمبري علي الطريقة الإسكندرانى Emptyالجمعة 11 مارس - 13:31

النهاردة انا علمت الاكلة المفضلة ليا وهي السمك بالجمبري
وحبيت اوصفها لكم و احط لكم المقادير
السمك بالجمبري علي الطريقة الإسكندرانى 3
المقادير لفرد واحد :-


شريحة سمك فيله
شوية جمبري
ثوم
خل
كمون
كثبرة
شطة
ملح
بصلة
طماطمية
فلفل كبي
ليمونة
طريقة التحضير :-


اول حاجة نجيبوا
الخلاط ونحطوا فيه 3 معالق كبيرة خل و تحطوا 5 فصوص ثوم كبيرة و تحطوا
معلقة شاي كثبرة و معلقة كمون ومعلقة شطة ومعلقة ملح .

وتشغلوا الخلاط و متخلوش الثوم يتفرم اوي
بعد كدا نقطعوا البصل شرائح هو والطماطم ونقطعوا الفلفل الكبي .
ونجيبوا السمك و الجمبري ونحطوهم في صحن للتتبيل
ونكبوا العصير الي عملناه ف الخلاط ع السمك و كمان نحطوا طرنشات البصل والطماطم (ومنزودوش الطماطم ) و الفلل الكبي
ونعصروا علي كل دة ليمونة كبيرة
وبيكون صحن التتبيل بالشكل دا


ونسيبوه ف الثلاجة حوالي 3 الي 4 ساعات
وبعدين نجهزوا صينية تيفال و ندهنوها زيت زيتون او زيت عادي بس زيت الزيتون اطعم ونحطوا فيهاالسمك بالتتبيلة بالشكل دا



ونخلوها ف الفرن 20 دقيقة
وبعد كدا نطلعوها


وبالنها و الشفاء
( تصوير و تحضير واكل كونان هههه )
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
السمك بالجمبري علي الطريقة الإسكندرانى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ملوخية بالجمبري مقدمة من الشيف أسامة السيد
» الخبيزة على الطريقة المصرية
» أرز بالخضراوات على الطريقة الايرانية
» حواوشي على الطريقة المصرية
» طريقة عمل دجاج على الطريقة الهنديه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شبكــــــــــــــــــــــــــة ابانــــــــــــــــــوب المنـــــــــــــــــــــــــــــــــدره :: الاسره و الطفل :: مطبخ المنتدى-
انتقل الى: